Șor și-a îndemnat susținătorii să voteze duminică pentru candidatul care va susține programul Partidului „ȘOR”

sorsor11

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a venit cu un îndemn către votanții formațiunii politice. El le-a recomandat să-și dea votul în al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale pentru candidatul care va susține programul Partidului „ȘOR” și va contribui la realizarea lui.

Ilan Șor le-a mulțumit celor care în primul tur au susținut-o pe Violeta Ivanov, menționând că „aceștia sunt oamenii care cred în lucruri concrete”.

„Oamenii care votează Partidul „ȘOR”, votează programul Partidului „ȘOR”, orientat spre asigurarea socială a cetățenilor noștri, îmbunătățirea vieții, revoluția infrastructurală, spre acele lucruri care sunt necesare fiecăruia”, a declarat liderul formațiunii într-o adresare pe Facebook.

El a amintit că programul Partidului „ȘOR” prevede reparația drumurilor, instalarea iluminării stradale, apă și canalizare în sate și alte proiecte de infrastructură. În lista programelor sociale Ilan Șor a menționat acordarea capitalului matern, susținerea tinerilor specialiști, majorarea pensiilor. Iar în privința dezvoltării economiei – susținerea mediului de afaceri și crearea întreprinderilor de stat.

„Nu pot să vă chem să votați cu inima. Înțeleg că inimile voastre bat pentru Partidul „ȘOR”. Rămâne să votați cu cap. Vă recomand să analizați programele celor doi candidați rămași în cursă și să-l votați pe cel care este gata să susțină programul Partidului „ȘOR” și să contribuie la realizarea lui”, a concluzionat Ilan Șor în adresarea sa către simpatizanți.

Taguri: #promo ȘOR
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente