/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ O gaură imensă a apărut ca din senin, pe un trotuar, în Capitală. Trecătorii au rămas fără cuvinte

missing
10 noiembrie 2020, ora 21:54

O gaură imensă a apărut ca din senin, pe un trotuar, în sectorul Botanica al Capitalei. Craterul, care a lăsat trecătorii fără cuvinte, s-a format după ce s-a spart o conductă de apă, aflată în gestiunea Întreprinderii Municipale Apă Canal. Muncitorii au intervenit, aseară, și au încercuit zona avariată, ca să nu devină o capcană pericoloasă pentru trecători. Astăzi, la amiază, groapa a fost parțial acoperită.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: „Aceasta gaură s-a surpat în trotuarul de la intersecția străzilor Cuza Voda cu Independenței. Craterul, care se află la câțiva pași de o farmacie, a fost încercuit cu piloni și lenta până va fi reparat”.

Cei care au trecut, aseară, prin zonă, și-au pus mâinele în cap. Oamenii dau vina pe incompetența regiilor specializate, care efectuiază prost lucrările.

„Nici cuvinte nu am. Nu cum trebuie de lucrat și din această cauză iată ce s-a întâmplat.”

„E o chestie nasolă, nu este bine. S-a surpat. La întuneric, este periculoasă”.

„Orașul trebuie să arate foarte bine, dar la noi e dezastru. Se strică orașul. Nu putem să facem nimic. Trebuie să ne plângem cuiva ca să facă bine.”

Craterul a apărut, după ce s-a spart o țeavă și s-a surpat pământul.

Muncitorii de la Apă Canal au intervenit, aseară, pentru a rezolva problema.

– Cine o repară? – Noi o reparăm. – Când? – Noi lucrăm acum.”

Astăzi, la amiază, craterul a fost, practic, acoperit urmează doar să fie pus pavajul. Nu este pentru prima dată, când din cauza țevelor defecte au loc asemenea situații, în capitală. Anterior, primarul Ion Ceban le-a arătat din deget celor de la Apă Canal și i-a atenționat să lucreze calitativ.

Reporter: Cătălin GORIA
Imagini: Tudor BIGU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram