/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Filip deschide cutia pandorei: Deși PD a declarat în 2016 susținerea pentru Sandu, secretariatul era pro-Dodon

missing
10 noiembrie 2020, ora 22:36

Președintele Partidului Democrat Pavel Filip a deschis „cutia pandorei” în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. Politicianul a declarat că la alegerile prezidențiale din anul 2016, deși PD a anunțat public susținerea pentru Maia Sandu, pe atunci tot candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile prezidențiale, de fapt, mebrii organizațiilor teritoriale erau somați să-l susțină pe Igor Dodon, pe atunci candidatul socialiștilor la prezidențiale. 

„În vizitele mele în teritoriu oamenii mi-au invocat această nemulțumire că au fost indicații de la partid că în anul 2016 să lucreze pentru Igor Dodon. Este o realitate și oamenii sunt indignați până în ziua de astăzi. Multe organizații îmi spuneau: „Uite a fost făcută o greșeală în 2016 când a fost declarată susținerea pentru Maia Sandu, dar din secretariatul partidului acești coordonatori care mergeau în teritoriu veneau și ne spuneau de fapt să lucrăm pentru Igor Dodon și noi trebuia să mergem în fața oamenilor și să le spunem…”, a declarat Pavel Filip.

Alegerile prezidențiale din 2016 au fost câștigate de către Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram