/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dacă ajunge în fruntea statului, Maia Sandu susține că va scoate gardul de la Președinție

09 noiembrie 2020, ora 23:02

Candidata PAS la fotoliul de președinte, Maia Sandu, susține că dacă ajunge în fruntea statului, va scoate gardul din jurul Președinției. Potrivit ei, acesta ar fi un semn de apropiere a șefului statului de oameni.

Sunt multe lucruri de schimbat. Da, gardul îl scoatem și aici nu trebuie să faci mare analiză. Trebuie să fie un simbol al apropierii conducătorilor țării de oameni și nu să se ascundă după un gard de doi metri pentru că le este frică de oameni”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

De asemenea, Sandu susține că va face o analiză a cheltuielilor Președinției, dacă va ajunge în fotoliul de președinte. „Noi știm câte ceva despre bugetul Președinției și eu am spus că o să vin cu un proiect de reducere a cheltuielilor. (…) Am văzut că cheltuielile s-au majorat”, a menționat candidata.

Totodată, politiciana a menționat că va examina cazurile care au provcat nemulțumire în rândul cetățenilor de acordare a diferitor medalii de către alți șefi de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram