image
Sursa foto: Getty Images

A schimbat drogurile cu alcoolul și starea sa se deteriorează: Diego Maradona, probleme grave

Starea lui Diego Maradona (60 de ani) este din ce în ce mai dificilă. ”El Pibe D'oro” a dat drogurile pe alcool iar starea sa de sănătate este una precară.

Maradona se află în continuare în spital după operaţia suferită pe creier, marţi, la Buenos Aires, pentru îndepărtarea unui hematom subdural,

Alfredo Cahe, unul dintre oamenii care-l știu foarte bine pe Maradona, după o colaborare de mai bine de 30 de ani, susține că probabil cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor nu mai poate fi controlat din cauza alcoolului.

”Maradona are nevoie de asistență permanentă. Diego e de necontrolat. E la fel ca atunci când l-am dus în Cuba, la dezintoxicare. Trebuie să stea departe de alcool.

E dificil, pentru că a schimbat drogurile cu alcoolul și starea sa se deteriorează tot mai mult. Să luăm taurul de coarne și să fim fermi. Diego are nevoie de asistență permanentă, să-l convingem să continue tratamentul!”, a spus Cahe, pentru Clarin.

În plus, doctorul a mai oferit detalii terifiante despre starul argentinian.

”El nu este conștient ce i se întâmplă. Organismul său trebuie curățat imediat. Alcoolul e un drog foarte puternic. A renunțat la droguri de mulți ani, dar acum e dependent de alcool și anxiolitice.

Diego trebuie să înțeleagă că doctorul Leopoldo Luque i-a salvat viața. Nu poate părăsi spitalul când vrea el”, a mai spus Alfredo Cahe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: