image
Sursa foto: cnn.com

VIDEO: Un jurnalist CNN a izbucnit în lacrimi, în direct, când a aflat că Joe Biden este noul președinte al SUA

Alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii au provocat multă tensiune în societatea americană. Succesul lui Joe Biden a determinat multă bucurie în rândul susținătorilor săi, printre care și un jurnalist de la CNN.

Van Jones a izbucnit în plâns după ce a aflat că Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale din SUA. „Este mai ușor să fii părinte în această dimineață. Să le spui copiilor că, de fapt, caracterul contează, să fii o persoană bună contează", a declarat acesta.

Corespondentul CNN nu și-a putut stăpâni emoțile. I-au curs lacrimile în direct și a mai adăugat: „Și este mai ușor pentru mulți oameni. Dacă ești musulman în această țară, nu trebuie să îți mai faci griji că președintele nu te vrea aici. Dacă ești imigrant, nu trebuie să îți mai faci griji dacă președintele este bucuros că copilul tău a fost smuls pentru niciun motiv. (...) Este o răzbunare pentru mulți oameni care au suferit. 'Nu pot respira' nu era doar despre George Floyd. Erau mai multe persoane care simțeau că nu pot respira", a continuat jurnalistul.

Noutăţile partenerilor

comentarii: