(video) Reacția staffului lui Igor Dodon la refuzul Maiei Sandu de a participa la dezbateri: Ați avut o campanie josnică, plină de minciuni, dar e dreptul cetățenilor să vadă cei doi candidați

Vlad Batrâncea, din staff-ul candidatului independent Igor Dodon, a venit cu o reacția la refuzul Maiei Sandu de a participa la dezbaterea, care urma să aibă loc săptămâna această. „Apelul nostru rămâne același, nu rămâne decât să vină la dezbateri”, astfel și-a finalizat discursul Batrâncea, în adresa Maiei Sandu.

Foto: privesc.eu

Vlad Batrâncea a explicat cum s-a ajuns la un un numitor comun în legătură cu ziua și locul dezbaterii și a subliniat că deși staff-ul lui Igor Dodon preconiza dezbaterea pentru ziua de marți sau joi, au mers pentru ziua de miercuri, la propunerea celor din PAS. Batrâncea a subliniat că au mers la discuții pe parcursul săptămânii trecute, însă într-un final tot ei au refuzat desfășurarea dezbaterii.

„Am rămas stupefiați, am declarat clar în primul tur că nu va participa la dezbateri și din start am spus că vom participa în turul 2, mesajul a fost cât de cât clar.

Am convenit ca dezbaterile vor avea loc miercuri seara, propunerea noastră era pentru joi, colegii din PAS au propus pentru miercuri și am cedat. După această pauză de trei zile, fără ca să răspundă la telefon și astăzi, luni, a fost încă o tentativă de a contacta stafful Maiei Sandu după care la 11 vine cu declarații și spune că nu va participa la dezbateri. Ce s-a întâmplat doamna Sandu?

De ce în turul întâi când am spus că nu mergem, ați mers peste tot, ați avut grijă să aveți tăblița cu numele că cineva nu este prezent, am spus turul 2, ați acceptat și acum folosind niște argumente deplasate deja nu mergeți la dezbateri, eu înțeleg că în această companie ați folosit cele mai josnice metode de minciună manipulare, l-ați atacat dar este dreptul cetățenilor să vadă cei doi candidați, ca Dodon să vă răspundă la acuzații.

În continuare apelul este același, fie Moldova 1 fie ASEM, doamna Maia Sandu ne-ați invitat în primul tur, poftim! Noi am fost civilizați, rămâne să acceptați și cetățenii să vadă ambii candidați”, a declarat Batrâncea.

Amintim că Maia Sandu a declarat că nu mai are ce vorbi cu Igor Dodon, deși inițial a acceptat invitația acestuia de a participa la dezbateri pe o „platformă neutră”. Cei doi urmau să se întâlnească săptămâna aceasta.


Pub