Pavel Filip: Oamenii aşteaptă de la clasa politică acţiuni concrete în vederea depăşirii crizei în care ne-am pomenit

În cadrul unui interviu pentru OFICIAL.md, Pavel Filip, Preşedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), a vorbit despre programul anticriză, anunțat anterior.

Foto: UNIMEDIA

„Experţii noştri lucrează în direcţia respectivă şi confirm şi cu această ocazie că suntem gata să venim cu un astfel de program, mai ales că aceasta e şi dorinţa cetăţenilor cu care am discutat în permanenţă în ultima perioadă. În cadrul consultărilor publice avute, noi le-am expus cetăţenilor viziunea noastră în ceea ce ţine de depăşirea crizei fără precedent în care ne-am pomenit şi am obţinut într-un fel aprobarea lor pentru a avansa în ceea ce ţine de implementarea ei”, a spus Filip.

Totodată, liderul partidului a declarat: „Preocupaţi de campania electorală, poate că alţii nu au observat ceea ce am observat noi – oamenii sunt îngrijoraţi, înţeleg că situaţia e gravă şi că se poate agrava şi mai mult, de aceea aşteaptă de la clasa politică acţiuni concrete în vederea depăşirii crizei în care ne-am pomenit”, a mai declarat Pavel Filip.


Pub