În atenția moldovenilor aflați în Germania: Au fost schimbate adresele unor secții de votare

Pentru cel de-al doilea tur al scrutinului prezidenţial din 15 noiembrie, adresele secțiilor de votare din orașele Frankfurt pe Main şi München au fost schimbate. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova în Germania.

Foto: UNIMEDIA

„Pentru turul II de scrutin, care va avea loc pe 15 noiembrie, au fost făcute o serie de ameliorări care ne vor permite să reducem din timpul de aşteptare şi să mărim capacitatea de absorbţie în secţiile de votare din Germania. Vor fi ajustate logistic secţiile de votare, va fi mărit numărul de membri ai birourilor electorale şi dirijat corespunzător circuitul de acces”, se arată într-un mesaj emis de Ambasada Republicii Moldova la Berlin.

Prin urmare, două secţii de votare şi-au modificat adresa, în ideea de a crea condiţii mai bune şi a eficientiza propulsia alegătorilor. Este vorba de secţiile de votare din Frankfurt pe Main şi München:

1/349 Frankfurt:

  • PSD Bank Arena;
  • Richard-Herrmann-Platz 1;
  • D - 60386 Frankfurt am Main.

1/352 München:

  • Alte Kongresshalle;
  • Am Bavariapark 14;
  • 80339 München.

Totodată, ambasadorului RM la Berlin Oleg Serebrian, aduce la cunoştinţă că locaţia secţiei de votare din Kassel nu a putut fi schimbată din cauza restriţiilor pandemice impuse de autorităţile locale. Cu toate acestea, ea va fi reorganizată logistic în măsură să răspundă cererii mari de alegători.

Ambasada Republicii Moldova în Republica Federală Germania / Sursa:germania.mfa.gov.md


Pub