04:58:54 19.04.2024
Stiri

Toate instituțiile de menire socială din Chișinău au fost conectate la căldură: Câte blocuri de locuințe NU au în acest moment agent termic

Actualitate 09.11.2020 11:58 Vizualizări1082 Autor: Ziarul National
Toate instituțiile de menire socială din Chișinău au fost conectate la căldură: Câte blocuri de locuințe NU au în acest moment agent termic


Toate grădinițele, școlile, liceele, spitalele, centrele medicilor de familie, alte instituții de menire socială din capitală au fost conectate la sursa centralizată de agent termic.

Totodată, și 99% din fondul de locuințe este asigurat cu căldură.

Directorul general al S. A. „Termoelectrica", Veaceslav Eni, a declarat astăzi, în cadrul ședinței operative săptămânale a serviciilor municipale, că orașul este conectat la sursa centralizată, cu excepția a 18 blocuri de locuințe.

„De săptămâna precedentă, fiecare branșament al blocurilor era alimentat cu agent termic, astfel că mai departe responsabilitatea aparține gestionarului fondului locativ. Pe parcursul zilei de luni vor fi conectate la sursă încă 13 obiective, iar pentru restul 5 blocuri s-a solicitat conectarea către data de 11 noiembrie", a precizat directorul S.A. „Termoelectrica.

Veaceslav Eni a mai spus că în perioada de conectare a obiectivelor la sistemul centralizat sunt înregistrate lovituri hidraulice, însă echipele „Termoelectrica" intervin prompt pentru soluționarea problemelor apărute, în conlucrare cu gestionarii fondului locativ și cu Direcția generală locativ-comunală și amenajare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md