image
Sursa foto: GBM

Detalii despre accidentul grav provocat în capitală: Cinci persoane, transportate la spital

Accident grav în capitală. Două mașini s-au tamponat violent în această dimineață la intersecția străzilor Muncești-Băcioii Noi. În urma impactului cinci persoane au ajuns la spital.

Poliția a fost sesizată la ora 8.23. Ajunși la fața locului, forțele de ordine au stabilit că în impact sunt implicate două automobile, o mașină de marca Renault ce aparține unei companii de taxi și o mașină de marca Dacia.

Mașina de marca Renault era condus de un șofer în vârstă de 24 de ani, iar automobilul de marca Dacia de un șofer în vârstă de 20 de ani.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Jurnal.md că în urma impactului cinci persoane au avut de suferit și au fost transportate la spital. Este vorba despre șoferul mașinii Renault și patru persoane care erau pasageri în mașina de marca Dacia.

Poliția cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul. Șoferul care se va dovedi vinovat de producerea impactului va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor cu care s-au ales cele cinci persoane.

GBMGBM

Noutăţile partenerilor

comentarii: