Principală  —  IMPORTANTE   —   Persoana care a efectuat împușcături…

Persoana care a efectuat împușcături pe o stradă din Capitală, identificată: este un fost angajat de la Fulger. Explicațiile date polițiștilor

Responsabilii din cadrul Inspectoratului General de Poliție (IGP) anunță duminică, 8 noiembrie, că a fost identificată persoana care a efectuat mai multe împușcături pe strada Gherman Pântea din sectorul Râșcani al capitalei. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, fost angajat al Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger”.

Fiind audiat de polițiști, bărbatul a declarat că a efectuat vertical mai multe împușcături, din arma pe care o deține legal, în timp ce se întorcea de la o petrecere.

„Am reușit să stabilim că împușcăturile au fost efectuate de un tânăr, din arma pe care o deținea legal și care deja a fost ridicată. Acesta venea cu amicii de la o petrecere, când a decis să efectueze, vertical, câteva împușcături, fără a avea intenții să rănească pe cineva. Tânărul de 30 de ani este fost angajat al BPDS „Fulger” și se afla în calitate de pasager într-un Hyundai”, ne-a comunicat șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco.

Focuri de armă au rasunat duminică dimineață pe strada Gherman Pântea din sectorul Râșcani al Capitalei. Nicio persoană nu a avut de suferit, ne-au comunicat responsabilii din cadrul Poliției Capitalei. 

Pe strada pe care au răsunat împușcăturile din această dimineață este amplasată și casa de locuit a președintelui Parlamentului de la Chișinău, socialista Zinaida Greceanîi.