fbpx

video | Primul discurs al lui Joe Biden, după ce a fost ales președintele SUA: Vom reface sufletul Americii

În primul discurs, după ce a fost ales noul președinte al SUA, Joe Biden a mulțumit americanilor care l-au votat,  pentru că i-au acordat o victorie convingătoare. Totodată, Biden și-a reafirmat angajamentele din campania electorală de a „reface sufletul Americii” și de a fi „un președinte care unește”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Joe Biden este noul preşedinte ales al Americii, după patru zile de tensiuni, numărători, speculaţii şi scenarii. Potrivit Mediafax, aşa cum se aşteptau majoritatea specialiştilor şi, chiar membri din echipa lui de comunicare, Donald Trump nu e pregătit să accepte înfrângerea. Ba chiar, Trump continuă să denunţe nereguli electorale.

Va mai dura două luni până când Joe Biden va depune jurământul şi va deveni, oficial, preşedintele Americii. Până atunci, toţi stau cu ochii pe Donald Trump şi îşi fac griji pentru cum va alege el să preda ştafeta. Din acest motiv, vorba umblă că, cel mai probabil, tradiţia scrisorii de încurajare pe care predecesorul o lasă noului preşedinte ales, se va încheia, odată cu era Trump.

Articole asemănătoare

Back to top button