image
Sursa foto: GettyImages

Tragedie la Briceni: O femeie și-a găsit fiul de 12 ani strangulat într-un șopron

Durere fără margini într-o familie din Briceni. Un adolescent de 12 ani a fost găsit strangulat într-un șopron din curtea casei. Cadavrul acestuia a fost depistat de mama sa, care urmează să aducă pe lume încă un copil.

Totul ar fi avut loc în această amiază în satul Bălcăuți, raionul Briceni, poliția fiind alertată la ora 12:17, de mama adolescentului în vârstă de 32 de ani.

Potrivit poliției, minorul au fost depistat strangulat cu o funie într-un șopron din curtea casei. Până la sosirea forțelor de ordine, rudele acestuia au dezlegat minorul. Totodată au intervenit și angajații din cadrul Serviciului de Urgență Medicală, care au constatat decesul acestuia.

A fost cercetat șopronul unde a fost depistat minorul, domiciliul și în special camera unde acesta locuia, însă careva scrisori de adio nu au fost depistate. Cadavrul minorului a fost transportat în cadrul SML Edineț, pentru examinarea medico – legală”, a declarat șefa Secției Comunicare și Protocol, Diana Fetco.

Ulterior s-a stabilit că minorul face parte dintr-o familie bună, iar părinții mai aveau la întreținere alți trei copii minori. Mama acestuia este însărcinată cu un alt copil.

„Fiind audiați vecinii, au declarat că părinții nu făceau abuz de alcool, cât și părinții care au comunicat că nu cunosc motivul, pentru care minorul ar fi procedat astfel”, a mai declarat Diana Fetco.

Pe cazul dat a fost înregistrat un proces penal, iar fapta urmează a fi examinată.

Noutăţile partenerilor

comentarii: