(video) „Nu mai zbiera ca un șobolan!” Reacția furioasă a lui Sergio Ramos la adresa adversarului său

Sergio Ramos este unul dintre cei mai buni fundași din lume și a devenit faimos inclusiv prin atitudinea de războinic afișată pe teren și în afara lui. Recent, acesta a fost surprins insultându-și adversarul, în cadrul duelului cu Inter din UEFA Champions League, scrie Digisport.ro.

Foto: Foto: Getty Images

Căpitanul lui Real Madrid a marcat golul cu numărul 100 pentru echipa sa în duelul cu Inter din UEFA Champions League, dar a fost surprins de camere explodând de furie la adresa unui adversar.

În imaginile video, Sergio Ramos apare insultându-l pe Achraf Hakimi, cel care a crescut la academia grupării madrilene.

Hakimi a avut o acțiune personală și a căzut în marginea careului, reclamând o lovitură de la 11 metri. Ramos s-a repezit la el și l-a tras ca să se ridice imediat în picioare.

„Scoală-te nenorocitule, nu mai zbiera ca un șobolan!”, i-a țipat Ramos adversarului.

Nu este pentru prima oară când fotbalistul de 34 de ani este implicat într-un incident controversat.

La finala UEFA Champions League din 2018 el a fos suspectat că l-a lovit intenționat pe Mohamed Salah de la Liverpool, pentru a-l scoate din joc.

Sergio Ramos, legendă vie: a ajuns la 100 de goluri marcate pentru Real Madrid. Câte reușite au fost cu capul

Ajuns la 34 de ani, Sergio Ramos continuă să scrie istorie la Real Madrid. Apărătorul central a înscris în partida „albilor” cu Inter, scor 3-2, din a 3-a etapă a grupei B din UEFA Champions League.

Sergio Ramos, la golul 100 pentru Real. 55 de reușite, cu capul

Fundașul născut în Andaluzia a marcat în minutul 33, ducând scorul la 2-0 pentru campioana Spaniei. A fost al 100-lea gol marcat de Ramos pentru Real Madrid.

Amănunt interesant, 55 dintre aceste goluri au fost reușite cu capul, la fel ca-n partida cu Inter. De asemenea, apărătorul cu 175 de selecții în națională s-a remarcat ca un excelent executant de lovituri de la 11 metri, de-a lungul carierei sale pe Bernabeu.

La Real Madrid din 2005, an în care a fost transferat de la Sevilla, Sergio Ramos se află în ultimul an de contract cu gruparea din capitala Spaniei. Apărătorul iberic ar vrea să-și prelungească înțelegerea pe încă două sezoane, dar clubul ar prefera o singură stagiune.


Pub