Caz șocant la Ocnița: Și-a asfixiat iubita, iar apoi a încercat să se stranguleze. Peste 3 zile, a murit în spital

Un tânăr a murit în spital, după ce a încercat să se stranguleze. Anterior, în aceeași zi, el încercase să își asfixieze și iubita, care a refuzat să întrețină relații sexuale cu el. Tragedia s-a produs într-un sat din raionul Ocnița, acum câteva zile. Informația a fost confirmată, pentru UNIMEDIA, de ofițera de presă a IP Ocnița, Svetlana Talpă.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit oamenilor legii, pe acest caz a fost deschis un proces penal. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani și-ar fi agresat inițial iubita, după ce aceasta a refuzat să întrețină relații sexuale cu el. Tânăra de 27 de ani a relatat că bărbatul a venit la ea în ospeție, iar după ce a primit refuzul a îmbrâncit-o la podea și văzând că opune rezistență, a apucat-o cu ambele mâini de gât, asfixiind-o. Când a văzut că femeia și-a pierdut cunoștința, acesta a apelat după ajutor la rudele sale, care locuiesc în vecinătate.

După ce tânăra și-a revenit, agresorul a plecat la rudele sale, acolo unde a încercat să se stranguleze. El a fost găsit de una dintre rude, care a apelat la Serviciul 112. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Raional Ocnița, fiind în comă, după tentativa de strangulare. Acesta însă nu și-a mai revenit, iar peste 3 zile, a decedat. Corpul neînsuflețit urmează a fi supus examinării medico-legale, pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Cazul este investigat de Poliție, pentru a fi stabilite toate circumstanțele.


Pub