21:02:43 23.04.2024
Stiri

Socialiștii anticipează că PD și Pavel Filip au DECIS s-o susțină pe Maia Sandu în turul II: „Înfige CUȚITUL în spate...”

Actualitate 07.11.2020 13:05 Vizualizări4054 Autor: Ziarul National
Socialiștii anticipează că PD și Pavel Filip au DECIS s-o susțină pe Maia Sandu în turul II: „Înfige CUȚITUL în spate...”


Partidul Democrat (PD) și Pavel Filip au decis s-o sprijine pe Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale, iar anunțul va fi făcut în jumătate de oră. Acest lucru a fost recunoscut de deputatul PSRM, Bogdat Țîrdea, unul dintre cei mai agresivi susținători ai lui Igor Dodon.

Potrivit lui Țîrdea, în ultimele zile Pavel Filip s-a întâlnit cu reprezentanții PAS, dar și cu ambasadorii Dereck Hogan și Daniel Ioniță.

CITIȚI și Igor Dodon joacă ȘAH cu democrații din coaliția de la guvernare: „Vom încerca, indiferent de rezultatele alegerilor prezidențiale, ca Guvernul Chicu, reformat, să-și continue activitatea”

„Pavel Filip s-a întâlnit cu cei doi ambasadori și, în curând, va ieși și va spune că o sprijină pe Maia Sandu. Spre deosebire de Renato Usatîi liderul PD recunoaște că s-a văzut cu cei doi ambasadori.

Doar că Filip nu înțelege că își va înfige sieși cuțitul în spate, dar nu lui Dodon”, a scris Țîrdea pe canalul său de Telegram.

De menționat că surse bine informate din cadrul PD au declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că democrații au avut mai multe întruniri în ultimele zile, iar în cele din urmă s-a impus aripa proeuropeană a formațiunii.

Decizia urmează să fie făcută astăzi, după întrunirea dintre membrii Biroului Executiv al PD și președinții Organizațiilor Teritoriale ale PD.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md