PDM își retrage miniștrii din guvernul Chicu și invită fracțiunile din parlament la dialog

Pavel-Filip-la-Congresul-PD-Avem-o-guvernare-hibrida-impotriva-firii-gandita-si-realizata-in-laboratoarele-politice-de-import–61331-1567845695

Astăzi, președintele PDM, Pavel Filip, a declarat că, după alegerile prezidențiale, toți reprezentanții PDM vor pleca din componența actualului cabinet de miniștri condus de Ion Chicu.

„PDM consideră că după doi ani de instabilitate politică, instabilitate, criză economică, secetă severă, alegerile parlamentare anticipate ar fi o catastrofă pentru întreaga țară care ar fi aruncat în haos interminabilele războaie politice. De asemenea, îndemnăm susținătorii noștri să voteze conform valorilor pe care le împărtășesc. PDM a luat decizia de a-și retrage reprezentanții săi din guvern, imediat după investirea în funcție a președintelui ales, pentru a oferi acestuia posibilitatea de a construi o colaborare cu legislativul și executivul. Nu în ultimul rând, PDM invită toate partidele politice parlamentare autentice la dialog pentru a identifica o formulă guvernamentală reprezentativă capabilă să depășească criza, să relanseze economia și să lupte eficient împotriva pandemiei”, a declarat Pavel Filip.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente