(foto) La mulți ani, Dinu! Cât mai multe experimente noi și momente colorate alături de oamenii dragi 

Dinu l

Are mâini dibace, din orice poate face un lucru fenomenal, este pasionat de cosmos și explică cu pasiune chestii interesante despre inovații și nu doar. Vorbim despre Dinu Bubulici, fotograful și operatorul diez, care astăzi este omagiat. Dinu, îți urăm din suflet „La mulți ani”, să ai curaj, răbdare și să rămâi la fel de pasionat față de toate lucrurile și acțiunile în care te aventurezi, indiferent că este vorba despre un reportaj cu mașini electrice sau despre construcția unei case de la zero.

Dinu, la mulți ani! Tare îmi place când găsești entuziasm în lucrurile pe care le faci, rachete, panouri solare, grădina sau piscina. Îți doresc ca să găsești cât mai des acest entuziasm și să te facă fericit. Și cidru sau bere homemade cât mai bună. Mulți ani, toți asumați și fericiți! (Alex)

Dinu e persoana cu care am mers pentru prima dată la un interviu video. Să zic că aveam emoții ar însemna să nu spun nimic, dar Dinu m-a încurajat și după ce am filmat mi-a dat câteva sugestii de care am ținut cont neapărat. Așa a văzut lumina zilei materialul despre tinerii reveniți din programul FLEX, Primăria Mea, balerine, cel mai tânăr președinte de raion din Moldova, povestea unui motocrosser și chiar primul meu stand-up pentru videoul cu muzicienii stradali. Acum am mai prins la curaj, iar toate colaborările noastre devin mai colorate și interesante. Dinu acceptă toate „nuanțele” pe care i le zic când e vorba despre sexplicații și toate „capriciile” pentru ca materialul final să fie la nivel. Dinu, eu îți doresc să rămâi la fel de flexibil, deschis și creativ în materie de editare. Să instruiești cât mai multe persoane în ceea ce ține de panouri solare și să sădești cât mai mute roșii din alea gustoase în seră. La mulți ani! (Valeria)

Mie îmi place că Dinu are o răbdare nebună. Răbdare să-mi explice mie orice nu înțeleg, începând de la lucruri ciudate care apar pe monitor și până la cum funcționează energia solară sau cum se aranjează stele în galaxie. Nu mai vorbesc de răbdarea pe care o manifestă atunci când eu îi zic „am o idee interesantă pentru acest video” și încep foarte stângaci și neclar să explic ce mi-am imaginat în capul meu 😀

Pe lângă o răbdare puternică, Dinu e o persoană foarte talentată. El niciodată nu oprește să mă uimească, azi o rachetă, mâine o soluție chimică, poimâine un cuțit executat manual și așa mai departe.

Din, eu îți doresc să experimentezi cât mai multe lucruri, așa încât niciodată să nu te plictisești, să ai oameni frumoși alături de tine și să fii fericit! La mulți ani! (Elena)

La mulți ani! Să faci ceva cu tot talentul din laborator. Ah, da, ți-ai făcut deja o casă, oricum, loc de experimente mereu este, important e să fii fericit și desigur sănătos! (Alina)

Dinu – omul experimente. Dacă vrei să încerci ceva, atunci Dinu mereu te va ajuta să o faci sau deja a făcut-o. Sunt puține lucruri pe care Dinu nu știe cum să le facă sau nu are o soluție pentru acestea. Din acest motiv îi doresc lui Dinu să aibă parte de cât mai multe lucruri noi. La mulți ani! (Constantin)

Dino, Dino, Dinolino! La mulți ani! Oleacă mi-e dor să-ți cânt asta prin birou… Merci pentru amintirile de la filmările #being20! Mai ales călătoria la Leova, tu atunci mi-ai cumpărat o înghețată! Tu ești cel mai gospodar tânăr pe care îl cunosc. Și chiar dacă deseori mă enervez pe tine, ne certăm, eu chiar apreciez pasiunea ta față de științe, meșteșugărit, bucătărie etc. Îți doresc casa sa fie casă și masa — masă! Ca la gospodari adevărați! Și deja în familia ta care s-a mărit recent să continuați să fiți la fel de apropiați, mulți și descurcăreți. ) Să fii iubit! (Djein)

Дину, с днём рождения! Желаю больших успехов во всем, что ты делаешь! Не бойся экспериментировать, будь уверен в себе, ведь все получится! Даже если у нас иногда разные взгляды на рабочие вопросы, главное то, что мы всегда находим решение! Ярких, долгих, счастливых и прекрасных лет тебе! С днём рождения! (Lily)

Dinu, îți doresc sa ai parte de multă inspirație și entuziasm pentru toate lucrurile de care te apuci! Sa fii fericit și sa găseați mereu curaj ca sa îți realizezi visurile! La mulți ani! (Ilinca)

Dinuțu, ieșirile cu tine pe teren sunt pline de emoții pozitive. Știu că te enervezi când când nu-mi reușește din prima stand-up-ul, dar asta e soarta ta ?. Nu înțeleg cum în tine au încăput atâtea talente pe bune rare: de la lansarea rachetelor în cosmos, până la edificarea unei case eco. Ești un fel de Elon Musk moldovenesc. Așa că, vreau să văd cum anul viitor realizezi încă un proiect personal genial! (Liubomir)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente