Glovo, aplicația prin care poți comanda orice, ajunge în Republica Moldova

Serviciile Glovo sunt acum prezente și în Chișinău. Astfel, locuitorii orașului pot comanda mâncare, își pot face cumpărăturile de la supermarket sau alte magazine și pot trimite sau primi un pachet, direct din confortul casei lor, rapid și ușor.

Foto: Glovo

Glovo intră pe piața din Republica Moldova cu parteneri locali din zone diverse precum restaurante, magazine, florării și nu numai. În plus, pe tot parcursul lunii noiembrie, utilizatorii vor beneficia de livrare gratuită pentru toate restaurantele din aplicație. Mai mult, clienții existenți pot câștiga credit în aplicație de 65 MDL pentru fiecare prieten nou adus, iar aceștia din urmă, la rândul lor, vor primi și ei credit în aplicație în valoare de 65 MDL pentru toate produsele disponibile în Glovo.

„Abia așteptăm să ajungem și în Republica Moldova și ne bucurăm că avem alături de noi atât de mulți parteneri locali. Ne dorim să avem un impact pozitiv în viețile oamenilor, fie că aceștia vor deveni utilizatori ai aplicației, parteneri sau curieri și vrem să oferim fiecăruia soluții. Vrem să convingem prin calitatea și rapiditatea serviciilor Glovo, așa că în noiembrie, toți utilizatorii beneficiază de livrare gratuită la orice comandă din categoria “Restaurante”.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcție de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, Farmacie sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație, li se adaugă și butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în orașul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

Cum funcționează aplicația Glovo?

● Descarcă (gratuit) Glovo de pe Google Play sau App Store și creează-ți cont;

● Deschide aplicația pentru a vedea ce poți comanda în zona ta;

● Alege o categorie dintre cele predefinite, folosește butonul „Orice” sau caută direct un produs în bara de căutare;

● Odată ce ai plasat comanda, poți vedea la ce etapă se află, iar după ce curierul a preluat-o, îl poți urmări în timp real până ajunge la tine;

● Pe mail-ul cu care ți-ai creat contul vei primi confirmarea comenzii;

● Doar în timpul livrării poți contacta curierul Glovo pentru nelămuriri sau informații;

● Poți plăti cu cardul direct în aplicație sau cash la livrare;

● Oferă un rating după fiecare comandă atât magazinului/restaurantului de la care ai comandat, cât și curierului;

● După finalizarea comenzii, găsești pe mail confirmarea și detaliile livrării.

Despre Glovo

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 548 orașe din 21 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en


// console.log('no ads situation')