(video) În vizită la Irina Rimes! Cum arată apartamentul din București al artistei

Interpreta Irina Rimes a deschis ușile casei sale pentru jurnaliștii de la A List Magazine. Este locuința în care Irina trăiește deja de un an și jumătate, una în care decorul, culorile și obiectele de mobilier au fost alese cu grijă și cu atenție, scrie SHOK.md.

Irina și-a dorit să construiască un spațiu care să îi ofere sentimentul de siguranță, asemenea colibelor pe care obișnuia să le construiască în copilărie, alături de fratele ei - o colibă intimă, liniștită și suficient de încăpătoare, în care muzica și inspirația să fie binevenite.

„Când eram mică, iubeam să construiesc colibe alături de fratele meu. Ne imaginam că locuim în ele. Nu am vrut să îmi fac o casă care să semene cu o colibă, dar am vrut să mă simt exact așa cum mă simțeam când eram mică, alături de fratele meu. Simțeam că este coliba noastră și că numai cei dragi au voie să pășească în ea”, spune ea.

Casa Irinei Rimes din București / Sursa:A List Magazine

În locuința Irinei se întâlnește un decor urban cu inserții de lemn și cărămidă, cu un balcon verde care reprezintă o zonă aparte a casei, deoarece Irina și-a dorit să transforme balconul într-o grădină în care să se retragă și să contempleze. Odată cu instaurarea restricțiilor, Irina și-a mutat studioul de muzică acasă, iar pianul, chitara și microfonul rămân principalele obiecte asupra cărora privirea ți se oprește atunci când pășești în zona de living.

Ce crede Irina Rimes despre fericire și ce o face să se simte fericită pe ea citește pe SHOK.md.

Casa Irinei Rimes din București / Sursa:A List Magazine
Casa Irinei Rimes din București / Sursa:A List Magazine


Pub