(video) Igor Dodon, în rol de cupidon: Doi tineri îndrăgostiți, despărțiți de pandemie, sunt din nou împreună și l-au invitat pe șeful statului la nuntă

Povestea de dragoste dintre doi tineri a fost pusă pe stop de pandemia de Covid-19, iar planurile de nuntă aproape date peste cap. Mireasa a rămas blocată în țara ei, Federația Rusă și nu i se permitea să vină în Republica Moldova, unde o aștepta viitorul său soț. Neștiind unde să mai apeleze, Alexandru a înregistrat o adresare video și a expediat-o șefului statului, Igor Dodon, la emisiunea sa săptămânala de pe Youtube.

Foto: captură

„Vă rog din suflet să ne ajutați ca viitoarea mea soție să ajungă în Moldova, ca să ne căsătorim. Totul e pregătit, dar ea nu poate veni pentru că sunt restricții de pandemie. A fost oprită pe aeroport că nu ar avea motive suficiente pentru a veni în Moldova”, spunea Alexandru Gheroghiță în mesajul său, care a ajuns la președinte săptămâna trecută.

Peste o săptămână, cei doi tineri îndrăgostiți au mai expediat un mesaj la emisiunea lui Igor Dodon, în care îi mulțumesc că i-a ajutat să fie împreuă și îl invită la nuntă.

„Oamenii cred că să ajungi la urechea președintelui ar fi ca un câștig la loterie, dar exemplul nostru demonstrează că nu e chiar așa. Mulțumim mult că ne-ați ajutat și acum suntem împreună. Vom fi fericiți decă ne veți onora cu prezența la nuntă”, au spus tinerii.

„Vă felicit că în sfârșit sunteți împreună. Am promis că voi veni la nuntă, neapărat cu Prima-Doamnă vom găsi timp să venim să vă felicităm. Vă mulțumesc pentru cuvinte bune și vă doresc și copii... eu am trei așa că ajungeți-mă din urmă”, a spus, glumind, Igor Dodon.


Pub