(doc) Ultima oră! Platon cere Procuraturii inițierea unui dosar penal pe numele său, în baza acuzațiilor lansate de Maia Sandu

Omul de afaceri, Veaceslav Platon a depus o cerere la Procuratura Generală prin care solicită investigarea sa în baza declarațiilor lansate astăzi de Maia Sandu precum că ar pregăti un nou furt al miliardului. Într-o declarație oferită pentru UNIMEDIA, omul de afaceri a menționat că o așteaptă pe Maia Sandu în calitate de martor și să aducă probe.

Foto: UNIMEDIA

„Am depus o cerere și am cerut inițierea unui dosar penal, pornind de la acuzațiile că aș pregati un nou furt al miliardului lansate de Maia Sandu, iar aceasta (n.r. Maia Sandu) să vină ca martor și să aducă dovezi”, a declarat Veaceslav Platon pentru UNIMEDIA.

UNIMEDIA / Sursa:UNIMEDIA

Amintim că astăzi omul de afaceri a venit cu o reacție la declarațiile candidatei PAS la Președinție Maia Sandu, care l-a acuzat pe contracandidatul său, Igor Dodon că ar pune la cale un nou furt din sistemul bancar, împreună cu Veaceslav Platon, recent eliberat din penitenciar.


Pub