Alegeri SUA 2020. Mai mulți susținători ai lui Trump s-au rugat în fața unui centru de vot din Nevada

Mai mulți susținători ai președintelui american Donald Trump s-au adunat în fața unui centru de numărare a voturilor din Nevada, unde s-au rugat pentru realegerea acestuia, scrie stirileprotv.ro.

În prezent, Joe Biden conduce cursa pentru Casa Albă. Candidatul democrat a obținut 253 de voturi electorale din cele 270 necesare pentru victorie, iar Donald Trump a obținut doar 213 voturi, conform CNN.

Foto: Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Susținătorii lui Trump s-au rugat pentru realegerea acestuia în funcție

Mai multe persoane s-au adunat în fața Departamentului Elctoral Clark County în timpul numărătorii voturilor, conform The Independent.

Susținătorii lui Trump s-au pus în genunchi la ușa centrului de numărare a voturilor și au spus rugăciuni. De asemenea, în zonă au avut loc mai multe proteste joi seară, în cadrul cărora participanții cereau „oprirea fraudei”, lucru susținut de Donald Trump.

În Nevada, Joe Biden are un avans ușor în fața contracandidatului său. După numărarea a 92% dintre voturi, Biden are cu aproximativ 21.000 de voturi mai mult decât Donald Trump.

De asemenea, rezultatul din Nevada și din alte patru state, în care cursa este strânsă, va fi definitoriu pentru alegerile de anul acesta.


Pub