Principală  —  IMPORTANTE   —   Pavel Voicu, surprins la o…

Pavel Voicu, surprins la o întâlnire cu „iz electoral” și frigărui la Vadul lui Vodă. Ministrul de Interne spune că a fost o ședință de totalizare a Asociației Veteranilor MAI

Petrecere cu frigărui la baza de odihnă a Ministerului de Interne la care a participat și Pavel Voicu. Potrivit Jurnal TV, care a surprins imagini de la întrevedere,  citează o sursă de-a sa care spune că petrecerea a fost organizată pentru ca veteranii și pensionarii MAI să primească instrucțiuni în legătură cu turul doi al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie.

„Ajunsă la fața locului, echipa noastră a surprins mai multe microbuze ale MAI în capătul opus intrării în baza de odihnă și o mașină SPPS. În curte, grătarele deja erau încinse. Când au văzut echipa de filmare, unii din cei adunați în jurul focului au încercat să se ascundă prin microbuzele cu care au fost aduși”, scrie Jurnal TV.

Îmi dau cuvântul de ofițer și dacă o să găsiți pe cineva din cei prezenți care va spune că am vorbit despre alegeri, eu îmi voi depune mandatul de ministru pe masă”, le-a declarat reporterilor Jurnal TV Ministrul de Interne.

3 ore în urmă, Pavel Voicu a postat pe facebook detalii de la această întrevedere la care spune că a fost o întrunire de totalizare a Asociației Veteranilor și Pensionarilor MAI.

Nu este prima întâlnire cu iz electoral pe care ministrul de interne a avut-o în aceste zile. Mai multe surse din poliție spun că Pavel Voicu a devenit extrem de activ cu toate subdiviziunilie ministerului și că vine la toate ședințele de planificare obișnuite în momentul în care se fac schimburile de tură.

De două zile, dimineața și seara, este prezent la sediul Inspectoratului de Patrulare a Poliției și chiar dacă nu face îndemnuri la vot, le vorbește ofițerilor de poliție să participe la vot, să se consolideze, să fie uniți și să susțină cursul de dezvoltare actual al Republicii Moldova.