09:39:35 23.04.2024
Stiri

Alertă pentru toți cei care au WhatsApp: se întâmplă pe toate telefoanele

Actualitate 06.11.2020 09:20 Vizualizări2630 Autor: Ziarul National
Alertă pentru toți cei care au WhatsApp: se întâmplă pe toate telefoanele


WhatsApp e una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie la nivel mondial și, dacă ai folosit-o, atunci știi că fișierele trimise sau primite acolo îți rămân stocate în telefon. Poate că uiți de ele și nu le ștergi la timp, dar trebuie să știi că acest lucru îți îngreunează lucrul pe telefon.

Așa că aplicație vine cu o nouă funcție: e vorba de un instrument pe care utilizatorii îl pot folosi cu ușurință pentru a șterge imaginile și clipurile care ocupă spațiu pe telefon. Astfel, pot lăsa loc doar pentru fișierele importante.

Dacă ai stocate în telefon toate clipurile, imaginile, fișierele sau pozele de tip meme primite de-a lungul timpului pe WhatsApp, atunci e posibil ca acestea să-ți ocupe foarte mult spațiu. Ar fi bine să le ștergi, așadar, dar nu oricum, ci prin tool-ul pus la dispoziție de WhatsApp.

Aplicația îți permite acum să vezi cât ocupă fișierele din cadrul unei convorbiri private sau grup și le poți șterge pe toate dintr-o singură mișcare. Cu această funcție, poți de exemplu să ștergi toate fișierele dintr-un chat. Dacă nu vrei în acest mod, funcția îți permite și să scapi selectiv de fișierele care îți ocupă spațiul degeaba.

Conținutul este afișat ca thumbnail-uri și grupat pe categorii relevante. De exemplu, există o categorie cu toate fișierele mai mari de 5MB. Această nouă facilitate permite utilizatorului să șteargă fișiere pentru a elibera spațiu, dar având în același timp posibilitatea de a păstra conținutul important – documente, fișiere pentru serviciu etc.

Dacă vrei să activezi funcția, mergi la Settings > Storage and data > Manage storage. Ai la dispoziție și un clip care-ți arată exact ce trebuie să faci.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md