13:31:10 19.04.2024
Stiri

FOTO // Loteria Națională lansează o nouă etapă a CAMPANIEI „Avem grijă de Dumneavoastră” – vor fi oferite ajutoare pentru SPITALELE din R. Moldova

Actualitate 06.11.2020 13:07 Vizualizări2127 Autor: Ziarul National
FOTO // Loteria Națională lansează o nouă etapă a CAMPANIEI „Avem grijă de Dumneavoastră” – vor fi oferite ajutoare pentru SPITALELE din R. Moldova


Pandemia noului coronavirus pune presiune enormă pe sistemul medical al țării noastre, iar medicii depun în continuare eforturi foarte mari ca să salveze viețile pacienților cu COVID-19. Loteria Națională își exprimă admirația pentru munca nobilă a cadrelor medicale și vine să le susțină efortul. Din această săptămână, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei, NGM Company, dă start unei noi etape a campaniei sociale „Avem grijă de Dumneavoastră”.



Echipa noastră va merge prin spitalele din toate raioanele țării și va oferi donații care să reducă riscul de infectare a personalului medical cu noul coronavirus. Donația va include câte 100 de litri de lichid bactericid pentru dezinfectarea mâinilor, 30 de costume de protecție, 250 de perechi de mănuși și 1000 de măști pentru fiecare spital. În total, ne propunem să ajungem în peste 30 de instituții medicale din toată țara.



În acest mod, Loteria Națională își propune să ofere mijloace de protecție care să fie folosite în spitale, atât de medici, cât și de pacienți, pentru a reduce riscurile de infectare a personalului medical.



În această săptămână, echipa Loteriei Naționale a ajuns la spitalele din Anenii Noi, Căușeni, Ceadîr-Lunga, Comrat și Vulcănești.



Actuala campanie este o continuare a unor acțiuni ample, desfășurate din luna aprilie a acestui an. Până acum, în jur de 6200 de familii din sate au primit ajutor din partea Loteriei Naționale sub formă de colete alimentare și mijloace de dezinfectare a mâinilor. În cadrul aceleiași campanii, Loteria Națională a oferit Institutului de Medicină Urgentă un aparat performant de ventilare a plămânilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md