08:43:22 29.03.2024
Stiri

SURSE // PD ar fi DECIS pe cine va sprijini la alegerile PREZIDENȚIALE

Actualitate 06.11.2020 16:56 Vizualizări4996 Autor: Ziarul National
SURSE // PD ar fi DECIS pe cine va sprijini la alegerile PREZIDENȚIALE Facebook


Mare forfotă în interiorul Partidului Democrat (PD) în ultimele zile. Formațiunea urmează să se poziționeze într-un fel sau altul înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Potrivit unor surse din cadrul formațiunii lui Pavel Filip, ieri și astăzi au avut loc ședințe, în cadrul cărora s-a discutat intens privind candidatul pentru care PD își va anunța sprijinul.

Sursele noastre susțin că balanța este închinată serios spre candidatul proeuropean Maia Sandu, nu spre partenerul de coaliție Igor Dodon.

CITIȚI și Igor Dodon joacă ȘAH cu democrații din coaliția de la guvernare: „Vom încerca, indiferent de rezultatele alegerilor prezidențiale, ca Guvernul Chicu, reformat, să-și continue activitatea”

Decizia finală va fi luată mâine, în cadrul unei întruniri dintre membrii Biroului Executiv al PD și președinții Organizațiilor Teritoriale ale PD.

Liderul PD, Pavel Filip, a anunțat că mâine, la ora 13.30, va anunța despre deciziile luate de democrați.

De menționat că toți candidați care au participat la prezidențiale, cu excepția candidatei Partidului „ȘOR”, Violeta Ivanov, au anunțat că o vor sprijini pe Maia Sandu în turul II al prezidențialelor. Ultimul care și-a chemat susținători să voteze împotriva lui Igor Dodon a fost Renato Usatîi, cale la alegerile de duminică a fost votat de 227 000 de moldoveni.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md