08:43:15 29.03.2024
Stiri

DOC // Primarii ar fi IMPUȘI să semneze declarații de SUSȚINERE a lui Igor Dodon. Ce li se promite aleșilor locali

Actualitate 06.11.2020 18:44 Vizualizări3151 Autor: Ziarul National
DOC // Primarii ar fi IMPUȘI să semneze declarații de SUSȚINERE a lui Igor Dodon. Ce li se promite aleșilor locali


Primarii din R. Moldova ar fi obligați de către staff-ul candidatului „independent” Igor Dodon să-și anunțe susținerea prin declarații scrise pentru acesta. Despre aceasta a anunțat fostul primar de Puhoi, raionul Ialoveni, deputatul Petru Frunze.

„Aleșii locali sunt impuși să semneze declarații de susținere a lui Igor Dodon. Avem semnale că aleșii locali sunt mințiți - dacă va învinge Igor Dodon, vor fi finanțate mai multe proiecte locale”, menționează deputatul.

Primarii trebuie să înțeleagă că Igor Dodon nu a făcut nimic în patru ani pentru comunitățile locale, nu a negociat cu partenerii externi niciun program de finanțare pentru proiectele de dezvoltare locală, avertizează Frunze.

„Igor Dodon, după 15 noiembrie, nu va avea nicio funcție de conducere, va pierde alegerile exact cum a pierdut în primul tur. Guvernul condus de Igor Dodon a blocat permanent orice inițiativă de-a oferi posibilitate primăriilor să încaseze în buget un volum mai mare de impozite și taxe locale”, a precizat acesta.

Deputatul mai promite că, după înlăturarea lui Igor Dodon, va fi deblocată finanțarea oferită de UE și România direct primăriilor, pentru a oferi condiții europene de viață în comunitățile noastre.

„Primarii sunt respectați în localitățile lor, nu pot fi împusi să semneze asemenea declarații prin care vor pierde din imagine”, a conchis sursa citată.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md