OPINIE| Partidul lui Renato Usatîi va hotărî ce fel de majoritate va fi în Parlament, acolo unde este puterea reală

by D M
Distribuiti mai departe...

Partidul Nostru condus de Renato Usatîi are șansa de a deveni formațiunea care va hotărî ce fel de majoritate va fi în Parlament, acolo unde este puterea reală. Despre aceasta a declarat analistul Politic, Igor Boțan, la emisiunea Puterea  Patra de la N4. 

„Partidul domnului Renato Usatîi, care are șansa să devină partid-balama, care va hotărî ce fel de majoritate vom avea în Parlament, acolo unde este puterea reală – cu dreapta europeană sau cu stânga, convențional, euro-asiatică…Eu așa înțeleg lucrurile și de aceea spun că pentru Renato Usatîi este acum principial cine din cei doi candidați oferă șansa organizării alegerilor parlamentare anticipate pentru ca el cât mai repede posibil să intre în rolul liderului partidului-balama care hotărăște soarta majorităților”,  declarat Boțan. Mai mult decât atât, la aceeași emisiune el a afirmat că Partidul Nostru este o formațiune aflată în ascensiune și explică de ce. 

„Partidul Democrat este partidul cu cele mai multe primării controlate de oameni afiliați acestei formațiuni, dar primarii sunt oameni stimabili, sunt persoane de referință pentru cetățenii, mai ales, din partea rurală a țării. Și dacă PDM încă menține această relație pe linie de partid cu primarii, ei pot fi de mare utilitate pentru un candidat sau altul, așa cum găsesc ei de cuviință. Dacă au pierdut această relație, atunci soarta Partidului Democrat este pecetluită. Dacă PDM a pierdut această relație, atunci substituientul lor în viitor va fi Partidul domnului Renato Usatîi, care are șansa să devină partid-balama, care va hotărî ce fel de majoritate vom avea în Parlament, acolo unde este puterea reală.”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.