(foto) Într-o parcare din Moscova cu maşini de poliţie defecte a fost găsit abandonat şi un G-Class

În Moscova, într-una din parcările folosite pentru depozitarea mașinilor de poliție defecte, a fost găsit un Mercedes-Benz G-Class cu motor V8 şi cu livrea de patrulare. Cert este că SUV-ul, în starea în care este, nu mai poate servi autorităţilor.

Derulează în dreapta pentru a vedea mai multe imagini:

Gelandwagen-ul a ajuns aici în mod clar după un accident dur: partea-i din față a corpului este mototolită, iar parbrizul lipsește. Judecând după inscripția “Miliţia”, automobilul ar sta aici de ani buni, asta pentru că din ianuarie 2011 forţele de ordine locale au fost redenumite în Poliţie.

Un G-Class este o mașină atipică pentru Ministerul de Interne local, chiar și atunci când vine vorba despre metropola rusească. În flota totală de autovehicule, astfel de SUV-uri se numără pe degete și acestea sunt utilizate numai pentru a însoți coloanele de mașini ale primelor persoane din stat.

Mașina din fotografie face parte din generația W463, produsă în perioada anilor 1990-2018.

Acelaşi fotograf mai are pe contul său de Instagram sute de imagini cu cele mai diverse vechituri şi lucruri părăsite, inclusiv cu o parcare de autovehicule poştale abandonate, la fel marca Mercedes-Benz:

  • autobuze
  • tehnică militară şi tancuri

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-ion-tiriac-are-in-colectia-sa-o-masina-de-politie-mai-neobisnuita/
https://autoblog.md/video-ajuns-la-adresa-potrivita-momentul-cand-un-sofer-baut-intra-frontal-intr-o-masina-de-politie/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/