image
Sursa foto: facebook.com/IMSP.IMsiC

Sistemul medical din RM a mai pierdut un specialist: O șefă de catedră de la USMF, răpusă de Covid

Încă o pieredere în sistemul medical din Republica Moldova. Doctor habilitat, profesor universitar și șefă a catedrei Radiologie și Imagistică din cadrul USMF, Natalia Rotaru, a fost răpusă de Covid-19.

în acest sens, administrația și colectivul IMSP Institutul Mamei și Copilului a publicat un mesaj în care exprimă condoleanțe.

„Exprimăm cu nespusă tristețe și durere, regretul profund în legătură cu trecerea în neființă a doamnei Natalia Rotaru, doctor habilitat în medicină, profesor universitar, Șef catedra Radiologie şi Imagistică a USMF „Nicolae Testemiţanu”. O pierdere irecuperabilă pentru întreg sistemul medical a unei persoane cu un caracter deosebit, a unui specialist desăvârșit ce a muncit cu implicare și dedicație pentru dezvoltarea sistemului de radiologie și imagistică din țara noastră. În aceste clipe de tristețe și grea încercare, suntem alături de familie, colegii din cadrul USMF „Nicolae Testemiţanu”, și le transmitem sincerele noastre condoleanțe”, se arată scris în mesajul instituției publicat pe facebook.

Până la ziua de azi, 49 lucrători medicali au decedat din cauza COVID-19.

Noutăţile partenerilor

comentarii: