(video) Jaf într-o grădiniță din capitală. O angajată, agresată fizic și deposedată de telefon chiar în grupa pentru copii

Jaf într-o grădiniță din sectorul Botanica al capitalei. Un bărbat a intrat în incinta instituției de educație timpurie și, aplicând violența asupra unei angajate, i-a sustras telefonul mobil.

Femeia a alertat imediat Poliția. Aceasta a relatat că în timp ce se afla la serviciu a fost agresată fizic și deposedată de telefonul mobil. La fața locului s-a deplasat grupul operativ al Inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind solicitat și un echipaj medical.

Victima, în vârstă de 38 de ani, le-a spus oamenilor legii că un individ a intrat în grupa pentru copii și aplicându-i mai multe lovituri în regiunea capului i-a sustras telefonul mobil de model „Xiaomi Redmi 8”. Femeia a fost transportată la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost dispusă inițierea unei cauze penale în baza art. 187 Cod Penal. Ulterior, suspectul a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat, iar în cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut vina. Tânărul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt și huliganism.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 5 la 7 ani.


Pub