Partidul Șor a finalizat proiectul iluminatului stradal și la Fântânița, Drochia

Proiectul privind iluminatul public stradal a fost finalizat de echipa Partidului Șor în comuna Fântânița, raionul Drochia. Formațiunea politică își onorează angajamentul de după alegerile locale trecute de a asigura, în acest an, peste o sută de localități din țară cu iluminat stradal.

Foto: partidulsor.md

La Fântânița au fost montate o nouă rețea electrică de 10 kilometri și peste 350 de corpuri de iluminat de tip LED. Șapte posturi de transformare a curentului au fost modernizare, iar un sistem inteligent asigură aprinderea și deconectarea luminii la anumite ore.

La festivitatea de inaugurare a sistemului de iluminat public stradal din localitate au participat sătenii, dar și autoritățile publice locale.

Primarul comunei Fântânița, Vitalie Palii a afirmat că proiectul a fost unul dintre cele mai așteptate de locuitori.

Iluminat / Sursa:partidulsor.md

„Suntem bucuroși că luminile s-au aprins și la Fântânița, acum va fi mai sigur să mergem noaptea pe străzile localității. Țin să mulțumesc celor care ne-au ajutat să realizăm acest proiect minunat, echipei lui Ilan Șor”, a spus primarul.

Unul dintre obiectivele anunțate pentru acest an de Partidul Șor este asigurarea cu iluminat stradal a peste o sută de localități din țară, inclusiv a tuturor localităților din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor. Până acum, pe străzile a zeci de localități din țară, printre care și orașul Taraclia, echipa formațiunii a aprins lumina. În alte câteva zece de localități proiectul este în derulare.


Pub