(video) A vândut unei cunoștințe mașina care nu îi aparținea, apoi tot el a furat-o, ca să o mai vândă o dată

A vândut unei cunoștințe mașina care nu îi aparținea, apoi tot el a furat-o și a dus-o la o piață auto din capitală. Este vorba despre un minor de 17 ani, care a fost reținut de oamenii legii în calitate de suspect și riscă amendă de până la 67.500 de lei sau închisoare de până la 3 ani, dacă va fi găsit vinovat.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sectorului Rîșcani al capitalei a fost sesizat în dimineața zilei de 3 noiembrie, de un tânăr în vârstă de 18 ani, care a relatat că i-a fost furat automobilul de marca „Mazda”. Acesta a mai spus că la data de 27 octombrie, a procurat automobilul de la un prieten, la prețul de 200 de euro și urma să-i fie perfectate actele pe numele său.

Ulterior, suspectul a fost reținut de oamenii legii și escortat la Inspectorat, iar automobilul a fost depistat la piața auto de pe strada Pruncul. În cadrul audierilor, minorul de 17 ani și-a recunoscut vina, menționând că automobilul nu-i aparține lui, ci unei rude care i l-a încredințat pentru a-l duce la reparație. El, însă, l-a vândut, iar ulterior ar fi vrut să-l cumpere, însă între el și cumpărător au apărut neînțelegeri în privința prețului automobilului. Știin despre faptul că cheia era lăsată mereu în automobil, acesta l-a furat.

La moment, minorul este cercetat în stare de libertate, iar dacă va fi găsit vinovat, el riscă amendă în mărime de la 29.000 la 67.500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.


Pub