07:02:41 20.04.2024
Stiri

Două RUTE noi de troleibuz și autobuz, instituite temporar pentru a asigura transportarea călătorilor din Centru spre Telecentru, după ce a fost închisă str. Alexei Mateevici

Actualitate 05.11.2020 09:25 Vizualizări1091 Autor: Ziarul National
Două RUTE noi de troleibuz și autobuz, instituite temporar pentru a asigura transportarea călătorilor din Centru spre Telecentru, după ce a fost închisă str. Alexei Mateevici


Începând cu ziua de joi, 5 noiembrie, și până pe 16 noiembrie, două rute de transport public, una de troleibuz și alta de autobuz, au fost instituite pentru a asigura transportarea călătorilor din cartierul Telecentru spre zona centrală a capitalei.

Primăria municipiului Chişinău susține că decizia a fost luată în contextul sistării temporare a circulației rutelor municipale de transport public ale căror itinerar este stabilit pe strada Alexei Mateevici. În prezent, S.A. „Apă – Canal Chișinău” desfășoară pe această stradă lucrări de reabilitare a rețelei de apeduct, în perimetrul str. Vasile Alecsandri și str. Vlaicu Pârcălab.

Astfel, pe perioada executării lucrărilor de reabilitare a apeductului, vor puse în circulație ruta de troleibuz nr. 10M „Centru (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) - cartierul Telecentru (str.Miorița)” și ruta de autobuz „Centru (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt) - cartierul Telecentru (str.Miorița)”.

Ruta de troleibuz nr. 10 M „Centru (bd. Stefan cel Mare si Sfant) - cartierul Telecentru (str.Miorita)” va avea următorul itinerar:

Tur - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str Vasile Alecsandri, șos. Hincesti, str.Miorita; Retur - str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, str. Bucuresti, str. Ciuflea, bd. Stefan cel Mare și Sfânt.

Ruta de autobuz „Centru - cartierul Telecentru” va avea următorul itinerar:

Tur - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str Vasile Alecsandri, șos. Hâncești, str. Miorița;

Retur - str. Miorița, str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md