02:43:58 19.04.2024
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a finalizat proiectul iluminatului stradal și la Fântânița, Drochia

Actualitate 05.11.2020 11:48 Vizualizări827 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a finalizat proiectul iluminatului stradal și la Fântânița, Drochia


Proiectul privind iluminatul public stradal a fost finalizat de echipa Partidului „ȘOR” în comuna Fântânița, raionul Drochia. Formațiunea politică își onorează angajamentul de după alegerile locale trecute de a asigura, în acest an, peste o sută de localități din țară cu iluminat stradal, se arată într-un comunicat de presă al partidului.

La Fântânița au fost montate o nouă rețea electrică de 10 kilometri și peste 350 de corpuri de iluminat de tip LED. Șapte posturi de transformare a curentului au fost modernizare, iar un sistem inteligent asigură aprinderea și deconectarea luminii la anumite ore.

La festivitatea de inaugurare a sistemului de iluminat public stradal din localitate au participat sătenii, dar și autoritățile publice locale.

Primarul comunei Fântânița, Vitalie Palii a afirmat că proiectul a fost unul dintre cele mai așteptate de locuitori. „Suntem bucuroși că luminile s-au aprins și la Fântânița, acum va fi mai sigur să mergem noaptea pe străzile localității. Țin să mulțumesc celor care ne-au ajutat să realizăm acest proiect minunat, echipei lui Ilan Șor”, a spus primarul.

Unul dintre obiectivele anunțate pentru acest an de Partidul „ȘOR” este asigurarea cu iluminat stradal a peste o sută de localități din țară, inclusiv a tuturor localităților din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor. Până acum, pe străzile a zeci de localități din țară, printre care și orașul Taraclia, echipa formațiunii a aprins lumina. În alte câteva zece de localități proiectul este în derulare, conchide sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md