07:02:24 24.04.2024
Stiri

Ilan Șor, REPLICĂ pentru Maia Sandu: „Ceea ce dumneavoastră numiți cumpărare de voturi, eu numesc investiții în viitorul țării”. Acesta infirmă că Partidul „ȘOR” a decis pe cine va susține în turul II

Actualitate 05.11.2020 15:13 Vizualizări1641 Autor: Ziarul National
Ilan Șor, REPLICĂ pentru Maia Sandu: „Ceea ce dumneavoastră numiți cumpărare de voturi, eu numesc investiții în viitorul țării”. Acesta infirmă că Partidul „ȘOR” a decis pe cine va susține în turul II Captură


„Renașterea țării este obligația directă a fiecărui politician, iar asta nu reprezintă tentative de corupere a alegătorilor”. Așa a reacționat Ilan Șor, după ce Maia Sandu a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, că susținerea masivă de care s-a bucurat Partidului „ȘOR” în raionul Orhei s-ar datora „coruperii cetățenilor”.

Într-o adresare video, Ilan Șor a amintit că președinta PAS a fost de mai multe ori în Orhei, unde a avut întâlniri cu alegătorii. „Oare nu v-a fost plăcut să vă deplasați pe drumuri calitative și iluminate? Oare oamenii nu v-au spus că sunt mulțumiți de felul în care se dezvoltă raionul și orașul? Oare ei nu și-au exprimat recunoștința pentru posibilitatea de a cumpăra medicamente și produse la prețuri mai mici? Că în Orhei lucrurile merg bine, iar satele au început să renască?”, a întrebat Ilan Șor, adresându-se Maiei Sandu.

Șor și-a reconfirmat intențiile de a continua proiectele infrastructurale și să facă din Orhei „cel mai amenajat și prosper” raion din țară: „Dacă dvs. credeți că asta e cumpărare de voturi, eu numesc asta investiții în viitorul țării. Anume de asta trebuie să fie preocupat fiecare politician. Dacă această muncă – de a construi și renaște țara – dvs. o considerați cumpărare de voturi, atunci nu mai aveți ce căuta în politica moldovenească”.

De asemenea, Șor a infirmat că formațiunea sa îl va susține pe Igor Dodon în turul II, așa cum a declarat Maia Sandu ieri.

„Nici Violeta Ivanov, nici Partidul „ȘOR” nu și-au anunțat susținerea unui candidat”, a remarcat liderul formațiunii.

De menționat că Violeta Ivanov, candidata Partidului „ȘOR” la alegerile prezidențiale de duminică, a acumulat 6,49 la sută sau 87 542 de voturi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md