(foto, video) „O seamă de cuvinte” din turul II al campaniei prezidențiale. Declarațiile candidaților la funcția de președinte

My Post (17)

Continuăm cu rubrica „O seamă de cuvinte” din campania prezidențială, de data aceasta pentru turul II al alegerilor. În articolul de astăzi vă prezentăm declarațiile din 4 noiembrie 2020 făcute pe rețelele de socializare de către candidații Maia Sandu și Igor Dodon în campania pentru turul secund al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 15 noiembrie, curent.

Amintim că echipa #diez va selecta zi de zi de la fiecare candidat „o seamă de cuvinte” din campania prezidențială, raportate la planurile și promisiunile pe care le fac aceștia.

# Igor Dodon, Adunarea Cetățenilor

Într-un interviu pentru Radio Europa Liberă, Igor Dodon a declarat că „votul nu trebuie să fie și nu este unul geopolitic, ci unul pragmatic”.

# Maia Sandu, Partidul Acțiune și Solidaritate

„Vă spun cu toată inima: și eu sunt Moldova, și tu ești Moldova, noi toți suntem Moldova oamenilor buni. Avem câteva zile să ne unim, să strângem rândurile și să demonstrăm că echipa oamenilor buni este cea câștigătoare pentru Moldova. Împreună putem reda fiecărui om speranța și încrederea într-un viitor mai bun.”

Menționăm că declarațiile făcute de politicieni, regăsite în acest articol, au fost făcute în data de 4 noiembrie 2020.


Reamintim că, în data de 1 noiembrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri prezidențiale. În cursa electorală s-au înscris șase candidați și două candidate: Maia Sandu (PAS), Igor Dodon (independent, susținut de PSRM), Andrei Năstase (Platforma DA), Renato Usatîi (Partidul Nostru), Violeta Ivanov (Partidul „ȘOR”), Octavian Țîcu (PUN), Dorin Chirtoacă (Blocul UNIREA), Tudor Deliu (PLDM).

După procesarea tuturor proceselor-verbale, Maia Sandu rămâne candidata cu cele mai multe voturi acumulate. Pe locul doi se clasează Igor Dodon, iar pe poziția a treia – Renato Usatîi.

Conform rezultatelor obținute, Maia Sandu și Igor Dodon se duelează în turul II al alegerilor prezidențiale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente