Deputații Partidului Șor aderă la Platforma parlamentară Pentru Moldova, formată din foștii deputați Pro Moldova

Anticoruptie.md
04/11/2020
Foto: Facebook.com

Deputații din Partidul Șor au semnat miercuri Convenția privind aderarea la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, înființată de legiuitorii care au părăsit recent partidul Pro Moldova. Anunțul a fost făcut de Sergiu Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi, a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului şi readucerea, cât mai rapidă, a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii Partidul politic Şor au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru țară, și au susținut demersul nostru de a semna Convenția Pentru Moldova”, se arată în mesajul lui Sergiu Sîrbu.

La 23 octombrie curent, Sergiu Sîrbu, Ruxanda GlavanEleonora Graur și Grigore Repeșciuc au ieșit din partid. La o săptămână distanță, și-a anunțat plecarea și Corneliu Padnevici. Toți cei cinci au anunțat că vor rămâne neafiliați politic, însă nu și-au motivat deciziile. La 2 noiembrie, cei cinci deputați au anunțat înființarea unei noi platforme parlamentare, „Pentru Moldova”.

Despre fenomenul traseismului în Parlamentul Republicii Moldova citiți într-o amplă anchetă semnată de reporterii Centrului de Investigații Jurnalistice.

Anticoruptie.md
04/11/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii