image
Sursa foto: jurnal.md

Deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei: „Învățătorii și medicii au fost obligați să fotografieze pentru cine au votat”

Deputatul Adunării Populare a Găgăuziei Serghei Cernev susține că în raionul Vulăcănești medicii și învățătorii au fost obligați să fotografieze buletinele de vot și să le transmită celor de la conducere pentru cine au votat.

Serghei Cernev, deputat al Adunării Populare a Găgăuziei, susține că nu a mai văzut până acum atâtea fraude în regiunea pe care o reprezintă ca la aceste alegeri prezidențiale. Declarațiile au fost făcute în cadrul discuțiilor la Adunarea Populară a Găgăuziei.

Eu în Găgăuzia nu am văzut atâtea fraude ca la aceste alegeri, în special în raionul Vulcănești, eu spun ceea ce este. Reprezentanții tuturor structurilor s-au ocupat doar de alegeri. Cei de la Sănătate, de la Educație, Sport, învățătorii, medicii au fost obligați să fotografieze și să transmită celor de sus pentru cine ei au votat. Învățătorii se plâng, din diferite localități că au fost aruncate buletine de vot... După aceasta în centru au fost artificii, dansuri, s-a băut șampanie, ei sărbătoreau victoria nu știu cui. Dar la sfârșit când au văzut rezultatele, s-au înegrit la față și azi sunt în doliu”, spune Cernev.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: