image
Sursa foto: NADEJDA ROȘCOVANU

După 4 ani Candu recunoaște că Plahotniuc și PD l-au făcut pe Dodon președinte: „Igor Nicolaevici, ai luat culioace cu bani”

În 2016, Igor Dodon a ajuns președinte datorită lui Vladimir Plahotniuc și PD. O recunoaște astăzi Andrian Candu, deși atunci Partidul Democrat și exponenții săi derulaseră o adevărată mascaradă, spunând că o susțin pe Maia Sandu, în timp ce holdingul lui Plahotniuc o ataca din toate părțile, de cealaltă menajându-l pe Dodon.

În cadrul unei transmisiuni live, Candu a vorbit despre ieșirea de ieri a lui Dodon, demontându-i minciunile, printre care și cea precum că Dodon ar fi luptat cu regimul Plahotniuc.

„Eu am văzut un disperat, speriat, agresiv și cu foarte multe minciuni. Igor Kremlinovici Kuliok ne vorbește nouă despre faptul că el a luptat cu regimul lui Plahotniuc și că asta e, de fapt, cea mai mare a lui realizare. Igor Nicolaevici, dumneata ai ajuns președinte cu ajutorul lui Plahotniuc și a echipei Partidului Democrat. Dumneata ai luat culioace cu bani și ai fost susținut inclusiv de Plahotniuc. Și am văzut că și din Rusia primeai 700-800 de mii de euro pe lună pentru întreținerea partidului. Și tu vorbești despre faptul că ai luptat împotriva unui regim? Tu, care ai trăit din el? Și ai și devenit președinte?”, a declarat Candu.

🔴LIVE despre disperarea lui Dodon

LIVE despre disperarea lui Dodon ☝🏻Moldovenii nu uită și nu iartă, ia aminte Igor Nicolaevici, încă oleacă președinte. ✋🏻Dodon a umblat cu mâna întinsă prin Moscova, iar acum încearcă să o acuze pe Maia Sandu că ar conta pe împrumuturi străine. Se laudă că el “a găsit” bani pentru pensii, salarii, ajutoare, drumuri. ATENȚIE! Anul acesta, guvernul lui Dodon a împrumutat de la bănci 14 mlrd de lei, la o dobândă medie de 5%‼️ Cetățenii vor trebui să-i întoarcă. ❌De un an, Dodon are guvernarea și nu a făcut nimic – nici pentru pensionari, nici pentru școli, nici pentru spitale. De ce nu a făcut până acum ce promite furios înainte de turul 2❓Pentru că este mincinos și incompetent❗️ 💵Tradițiile și valorile lui Dodon - kuliok, scheme, trădări, asta am văzut toți, altceva nu prea. Nici măcar nu și-a respectat propria promisiune de a anula “legea miliardului” sau de a face din limba rusă limbă de comunicare. 🦃O remarcă din domeniul ornitologic: Dodon este, probabil, o pasăre, dar sigur nu porumbel (cum se declară), toată țara îl cunoaște într-o altă formă. Posted by Andrian Candu on Tuesday, 3 November 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: