image
Sursa foto: NADEJDA ROȘCOVANU

O poză cât o mie de cuvinte despre porumbeii lui Dodon

9 mai 2019, Complexul Memorial „Eternitate”. În imagine: ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov, eliberează „porumbelul păcii”, alături de deputații socialiști Vlad Bătrâncea, cel care a rupt în Parlament harta României Mari, Vladimir Odnostalco (în spatele lui Bătrâncea), cunoscut în spațiul public datorită investigației despre „Operațiunea rusească Bahamas”, și viitorul deputat în Parlamentul R. Moldova - Nichita Țurcanu, cel despre care presa a scris că ar fi fost propaganidistul știrilor despre cei „30 de mii de sirieni”.

Tinerii socialiști au avut un comportament de ucenici pe lângă ambasadorul Vasnețov, fiindu-i mereu aproape și măgulindu-l cu zâmbete. Cu puțin timp înainte de Vasnețov, și Igor Dodon a eliberat „porumbeii păcii”, împreună cu tot alaiul său.

Amintim că, recent, Rise a realizat mai multe investigații care arată cum Moscova îl dirijează pe Igor Dodon și alți politiceni de pe Bâc. Unul dintre emisarii Rusiei care s-ar implica în destinul politic al R. Moldova ar fi și ambasadorul rus, Oleg Vasnețov.

porumbeiiporumbeii

Noutăţile partenerilor

comentarii: