(video) Dezbateri Igor Dodon vs. Maia Sandu: Cei doi contracandidați la prezidențiale se vor întâlni pe „o platformă neutră”

Cei doi candidați la alegerile prezidențiale, Igor Dodon și Maia Sandu vor merge la dezbateri. După ce ieri Igor Dodon și-a invitat contracandidata din turul II la o confruntare publică, lidera PAS a anunțat că va accepta o dezbatere pe o platformă neutră. Anunțul a fost făcut câteva clipe în urma în cadrul unui briefing de presă.

„Singura dezbatere este cea cu procurori, dar din respect pentru cetățeni, pentru oamenii care merită să audă răspunsurile celui care a primit salariu de președinte timp de 4 ani, să audă răspunsuri despre inacțiunile lui, voi merge la o dezbatere pe teren neutru. Detalii vor fi stabilite de staffuri și anunțate”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că ieri, după ce a refuzat în primul tur al alegerilor prezidențiale să participe la dezbaterile electorale de orice fel, candidatul independent, Igor Dodon își invita contracandidata din turul II la o confruntare publică. Șeful statului spune că este gata de dezbateri și a cerut staff-ului său să coordoneze cu cel al Maiei Sandu data, ora și locul desfășurării acestora.

Candidatul independent, Igor Dodon și lidera PAS, Maia Sandu sunt cei doi candidați care au acumulat cele mai multe voturi în primul tur al scrutinului prezidențiale și se vor confrunta în turul II.

Între timp, Maia Sandu a demarat discuții cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care s-a clasat pe locul 3 în primul tur al alegerilor prezidențiale, pentru a obține sprijinul acestuia pentru următoarea luptă electorală.


Pub