Credite de consum fără gaj, cu rată fixă de la 3% și aprobare de la 15 minute

La ce visează omul drag de lângă tine? La un gadget sau poate la o mașină mai nouă? Oricare ar fi dorința sa, de sărbători poți să-i oferi mai mult!

Foto: Mobiasbanca

Pune-ți dorințele pe upgrade cu un credit de consum fără gaj de la Mobiasbanca - OTP Group, cu rată fixă de la 3% și aprobare de la 15 minute*!

Care sunt avantajele tale?

  • Poți obține până la 200 000 lei, fără gaj
  • Ai un termen de rambursare comod, de până la 5 ani
  • Rata dobânzii - de la 3% anual și FIXĂ pe toata durata creditului
  • Obții aprobare de la 15 minute*, în baza buletinului de identitate
  • Ai ZERO comision de acordare și analiză dosar, inclusiv la refinanțare
  • Primești un card de debit – Gratuit

Iar dacă ai credite luate-n grabă la alte instituții financiare, refinanțează-le la noi și economisește pentru lucrurile cu adevărat importante.

Oferta este valabilă până la 31.01.2021

Află mai multe detalii pe site-ul Mobiasbanca – OTP Group sau în sucursalele băncii.

*Termenul de 15 minute se calculează din momentul depunerii de către solicitant a documentației complete, cu toate informațiile necesare analizei solicitate de către Bancă, fiind condiționat de îndeplinirea criteriilor de eligibilitate și verificarea datelor privind veniturile declarate exclusiv din baza de date a Serviciului Fiscal de Stat. Termenul de aprobare depinde și de suma creditului/complexitatea dosarului. În cazul în care informația privind veniturile solicitantului din baza de date a Serviciului Fiscal de Stat nu este concludentă sau lipsește, va fi necesar de a prezenta documente confirmative adiționale. Pentru o sumă mai mare de 60 000 lei, se va solicita confirmarea deținerii unui bun imobil în proprietate. Pentru o sumă mai mare de 100 000 lei, poate fi solicitată fidejusiunea unei persoane terțe.

Pentru un credit neasigurat în sumă de 200 000 lei, cu o dobândă fixă de 3%, pe un termen de 60 luni, cu un comision de administrare lunară credit de 0,5% de la suma acordată, DAE (dobânda anuală efectivă) constituie 14,28% (calculele sunt exemplificative).

Banca atenționează consumatorii asupra responsabilității de rambursare a creditelor.


// console.log('no ads situation')