Indicatoarele adiţionale cu săgeată verde vor fi demontate din două intersecţii din Chişinău

Până la finele acestei zile, indicatoarele adiţionale cu săgeată verde vor fi demontate în intersecţiile străzilor Pantelimon Halippa - Alexandru Cosmescu și str. Pantelimon Halippa - Alexei Mateevici. Anunțul a fost făcut de primarul general al capitalei, Ion Ceban.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit lui Ion Ceban, acestea prezintă pericol pentru pietoni.

Primarul capitalei a precizat pe pagina sa de facebook că acestea vor fi demontate în urma demersurilor și petiţiilor multiple, parvenite de la cetăţenii mun. Chişinău. De asemenea, de astăzi, vor fi supuse analizei şi alte intersecţii, şi, după caz, vor fi demontate în locurile unde periclitează siguranţa la trafic.

Semafor / Sursa:FB/Ion Ceban

În mare parte, acestea se referă la mai multe săgeţi care permit deplasare înainte pe stradă și nu cele care permit virările dreapta/stânga, subliniază primarul.

Săgețile verzi din mai multe intersecții din oraș vor fi eliminate, începând cu cele de pe străzile Pușkin, Bodoni și Ștefan cel Mare. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Victor Chironda, care a dispus Direcția de Transport să prezinte o listă cu locațiile unde săgeata verde „mai mult încurcă deâît ajută”.


Pub