05:14:31 25.04.2024
Stiri

DEZVĂLUIRI // PSRM ar vrea să se DESCOTOROSEASCĂ de liderul neformal Igor Dodon: „Abia așteaptă să scape de el... Socialiștii l-au tras de mânecă vara trecută, pentru ca Plahotniuc să fie alungat”

Actualitate 04.11.2020 21:13 Vizualizări12003 Autor: Ziarul National
DEZVĂLUIRI // PSRM ar vrea să se DESCOTOROSEASCĂ de liderul neformal Igor Dodon: „Abia așteaptă să scape de el... Socialiștii l-au tras de mânecă vara trecută, pentru ca Plahotniuc să fie alungat”


Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) ar vrea să scape de Igor Dodon, care și-ar căuta mai mult de problemele sale. Socialiștii nu l-ar fi vrut încă de vara trecută, atunci când l-au adus cu greu în Parlament pentru a-l debarca pe Vlad Plahotniuc de la putere. Cel puțin, așa a declarat în această seară lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

„Dodon spune că ar vrea o majoritate PSRM – ACUM... Igor Dodon va ajunge la coșul de gunoi al istoriei după 15 noiembrie. PSRM abia așteaptă să scape de el. Toată lumea de la PSRM vrea asta. Noi știm despre asta de mai mult timp. Încă de vara trecută, atunci când l-au tras cu greu de mânecă să vină lângă noi și să-l alungăm pe Plahotniuc. De atunci oamenii știau și doreau să scape de Dodon. Așa că noi o să-i eliberăm și pe socialiști de Dodon”, a declarat Maia Sandu.

Potrivit Maiei Sandu, oamenii care îl mai votează pe Dodon sunt expuși unor sperietori.

„Îmi dați un exemplu de lucru bun făcut de el? Eu nu găsesc niciun lucru bun făcut, nicio promisiune îndeplinită de el. A promis să majoreze pensiile, dar le-a mărit cu 1%, i-a luat pe oameni în râs. A promis să lupte cu corupția, dar a strâns pungi cu calendar de la corupți. Ați văzut cum eliberează bandiții din pușcării? Nu am văzut nicio discuție despre combaterea corupției, reforma justiției. Care reformă a justiției cu toți procurorii și judecătorii corupți pe care îi ține lângă el?

Acum avem o sarcină foarte importantă - să câștigăm Președinția, iar pentru asta trebuie să ne mobilizăm și să ieșim la vot. Acesta este primul pas, după care va urma Parlamentul, Guvernul, deoarece în toate instituțiile trebuie să avem oameni de treabă”, a punctat Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md