(video) În SUA se pot lua maşini super sport exclusiviste chiar şi în leasing. Taxele însă nu sunt pentru toţi

Nu îţi poţi cumpăra un Bugatti sau un Koenigsegg? Nicio problemă! În SUA au apărut companii care oferă astfel de automobile în leasing, însă taxele te pot face să lăcrimezi dacă nu ai un salariu lunar generos!

FOTO: talk-business.co.uk

În total, în toată lumea există doar două exemplare Koenigsegg CCXR Trevita (anul producţiei 2010), model care este propulsat de un motor V8 de 4.8 litri, care produce 1.018 CP/1.080 Nm şi este cuplat la o cutie mecanică în şase trepte. Poate face 0-100 de km/h în 2.9 secunde şi atinge maxim 410 km/h.

Caracteristica sa specială este că fibrele de carbon, material din care au fost făcute unele părţi componente, au fost ranforsate cu un strat special din diamante fărâmițate. Din cauza procesului greu şi costisitor un al treilea exemplar nu s-a mai făcut, deşi seria celor “trei albe” era setată iniţial să includă trei unităţi.

Unul (rulat apropo) este în prezent de vânzare în California de Sud, însă pe lângă faptul că poate fi cumpărat cu toată suma cerută, automobilul este disponibil de cumpărat şi în leasing… pentru o mulţime de bani!

Perioada contractului de închiriere este de cinci ani! Dacă cineva decide să profite de o astfel de ofertă, persoana în cauză va trebui să-și scoată din buzunare 2.09 milioane dolari în total, notează Carscoops. Mai exact, după o plată în avans de 650.000 de dolari plus taxe, lunar se vor cere alţi 24.000!

De notat însă că acest lucru nu acoperă costul integral al mașinii. Leasing-ul este doar un contract de închiriere cu ulteriorul drept a o achiziționa. Astfel, pentru cei 2.09 milioane dolari plătiţi, clientul nu o va cumpăra şi nici nu este clar dacă i se va permite acest lucru după cele 60 de luni (detaliile contractului nu au fost făcute publice)! În 2018, automobilul a fost evaluat la 4.8 milioane de dolari!

Şi acest Koenigsegg nu este cel mai scump de “închiriat” hipercar. De exemplu, un Bugatti Chiron Sport poate fi luat în leasing pentru 52.196 dolari pe lună în baza unui contract pe o perioadă de trei ani (în total 1.87 milioane dolari). O altă opţiune este pe o perioadă de doi ani, timp în care se vor necesita de plătit lunar 65.950 de dolari!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/