(foto) Un al doilea BMW i8, înmatriculat în Moldova, a fost identificat în Chişinău

Un al doilea BMW i8 Coupe a ajuns de curând în Chişinău şi circulă deja înmatriculat pe drumurile locale. Automobilul sport dispune de propulsie plug-in hybrid, capabilă să livreze 374 CP, dar şi accelerații de pe loc şi până la 100 de km/h în mai puţin de 5.0 secunde.

Tindem să credem că exemplarul din imagini are o caroserie vopsită din fabrică într-o nuanţă mai specială, cu efect mat/perlat, din paleta Individual, deşi nu ne părăseşte ideea că ar putea fi o folie care să aibă rolul inclusiv de protecţie. Însă oricum arată foarte frumos în combinaţie cu multitudinea de elemente negre lucioase, folosite pentru contrast. Chiar şi jantele cu multiple spiţe sunt negre.

Coupeul a fost importat de undeva din SUA. Ne spune asta gabaritele specifice suplimentare de pe aripi, care lipsesc de pe modelul în specificaţie europeană de exemplu, dar şi spaţiul posterior dedicat pentru plăcuţe de înmatriculare înguste.

Amintim că în total au fost produse doar 20.500 de exemplare. Modelul a fost scos din producţie mai devreme în acest an.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-in-chisinau-a-fost-vazut-primul-bmw-i8-importat-prin-dealer-oficial-este-si-primul-inmatriculat-in-moldova/
https://autoblog.md/galerie-foto-adunate-impreuna-iata-cum-arata-ultimele-18-exemplare-ale-modelului-bmw-i8/
https://autoblog.md/video-bmw-inceteaza-productia-modelului-i8-ce-reprezinta-aceasta-masina-si-pentru-ce-a-fost-creata/

Cmentariile sunt închise