De reţinut! Modificări în două intersecţii din centrul oraşului, anunţate chiar de primarul capitalei

Până la finele acestei zile, indicatoarele adiționale cu săgeată verde vor fi demontate în intersecțiile străzilor Pantelimon Halippa – Alexandru Cosmescu şi Pantelimon Halippa – Alexei Mateevici, asta pentru că prezintă pericol pentru pietoni. Anunţul a fost făcut de primarul capitalei Ion Ceban.

“În urma demersurilor şi petițiilor multiple, parvenite de la cetățenii mun. Chișinău, la fel, începând cu ziua de astăzi vor fi supuse analizei intersecțiile unde sunt instalate indicatoarele adiționale cu săgeată verde pe fundal negru şi vor fi demontate cele din locurile unde periclitează siguranța la trafic.

În mare parte, se referă la mai multe săgeți care permit deplasare înainte pe stradă şi nu cele care permit virările la dreapta sau la stânga.”

Vezi şi:

https://autoblog.md/din-mai-multe-intersectii-se-vor-scoate-panourile-cu-sageata-verde-de-pe-semafoare-se-va-incepe-din-centrul-chisinaului/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/